Nyheter

Granne överklagar planerat svinstall

En granne till ett planerat svinstall i Kiaby kräver nu att länsstyrelsens godtar hans överklagande och anser att det har kommit in i rätt tid.
Nyheter • Publicerad 16 juli 2002

Överklagar svinstall i närheten

Mannen har överklagat miljö- och hälsoskyddsnämndens beslut från den tionde maj i år, då det togs beslut om att ett smågrisstall skulle få uppföras.

I sin ansökan hänvisar han till att han förutsatte att ärendet skulle miljöprövas genom tillståndsansökan, och att han då skulle få tillfälle att yttra sig. Därför har han inte följt turerna när smågrisstallet lades på en särskild fastighet. Han har heller inte, på grund av detta, kontatakt miljönämnden eller bevakat ärendet genom kommunens anslagstavla. Därför hoppas han att länsstyrelsen nu anser att hans överklagande inkommit i rätt tid, så frågan kan avgöras.

Clifford Johansen

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.