Annons
Nyheter

Greps i stulen bil efter lång jakt

Efter en lång biljakt natten till lördagen kunde två män gripas i den stulna bil, som de färdades i. Männens uppträdande i Hammar gjorde en hundväktare misstänksam och han lämnade en rapport till polisen i Kristianstad.
Nyheter • Publicerad 21 april 2001

Polisen fick snabbt fram uppgifter om att personbilen, som männen färdades i var stulen i Göteborg. När polisen började intressera sig för männen ville de inte stanna utan stack iväg över Arkelstorp in i Blekinge.

Kollegorna vid Blekingepolisen kontaktades och bilden följdes vidare över Olofström, Jämshög, Norje och ut på Listerlandet. Efter en dryg timme kunde personbilen stoppas och männen gripas i Nogersund.

Annons

[-]Det handlade inte om någon vild biljakt utan det rörde sig om måttliga hastigheter, berättar Thom Nilsson, vakthavande i Kristianstad.

I Hässleholm på Upper-Deck fick en berusad bråkig man omhändertas strax efter midnatt natten till lördagen. Mannen gjorde sig skyldig till våldsamt motstånd då han omhändertogs av ordningsvakterna.

Två män rapporterades under natten till lördagen för grov olovlig körning.

[Högerställ][Halvfet]Eje Johansson[hf]

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons