Nyheter

Grillfesten är räddad

Nyheter • Publicerad 15 maj 2003

Grilla med Allt om mat (Prisma) Lite sol på himlen och genast bäddas allt in i en dimma av grill-os. Boken har ett bra format som presenterar många härliga rätter och anpassade för upp till tio personer. Till recepten finns det ofta en hänvisning till passande dessert. Det är inte bara grillat i boken utan även recept på goda desserter, röror, salsa och mycket annat gott att prova i sommar. Vill man prova på något mer avancerat så ägnas några sidor åt Asado, grillat djur. Michel Jamais berättar hur man bäst grillar helt lamm eller gris.Mona Rohlin

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.