Annons
Nyheter

Gris omkom i stallbrand

BARUM. Vid lunchtid på söndagen fick räddningstjänsten larm om brand i en stallbyggnad i Barum, och fortfarande vid 14.30-tiden på eftermiddagen pågick eftersläckningsarbetet.
Nyheter • Publicerad 21 september 2003
En brand bröt ut i en stallbyggnad i Barum på söndagen.
En brand bröt ut i en stallbyggnad i Barum på söndagen.Foto: 

Enligt räddningstjänsten var det en mindre stallbyggnad på cirka 200 kvadratmeter, där det bor bland annat hästar och getter. De var dock ute redan innan branden började, men en ensam gris fanns kvar och den kunde inte räddas. Räddningstjänsten uppger att byggnaden var helt övertänd redan vid framkomsten och taket hade rasat in, så första prioritet blev att säkra intilliggande boningshus och förråd, vilket lyckades. Däremot brann en bil som stod parkerad bredvid stallet upp. Orsaken till branden är ännu okänd, men inga personer kom till skada i samband med den.

Peter Maunula

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons