Annons
Nyheter

Höstens mode på Lilla Torg

Lördag: Det är inte bara det kallare vädret som signalerar att hösten är här. Ett annat hösttecken är modevisningen på Lilla Torg där 42 modeller visar vad man kan ha på sig i höst.
Nyheter • Publicerad 27 september 2003

Det var trångt om utrymmet på Lilla Torg på lördagsförmiddagen. Vid halv elva hade många samlats för att få en blick på vad som gäller i höst och fler och fler strömmade till.

Till pop och rockmusik gjorde så modellerna entré i omgångar och det fanns säkerligen något lockande för var och en. De senaste modeklänningarna från Paris, kappor av getmocka samsades på scenen med stickade benvärmare.

Annons

Publiken fick inte bara titta på kläder utan bjöds också på danser som charleston och hambo och en koreografi signerad Kristianstadsflickorna Katarina Bontin och Jeanette Hagström.

Handelsstaden Kristianstad visade upp en mångfald av kläder, smycken och glasögon från 30 av stadens butiker, såväl från de rikstäckande kedjorna som de exklusiva butikerna.

Speakern Titti Gustavsson gjorde sitt bästa för att få publiken att inte huttra.

– Klappa händena! Det är rock´n´roll hörni! Så håller ni er varma också.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons