Annons
Nyheter

Hösttturné för Ekdahl

Nyheter • Publicerad 5 september 2003

VISA. Den 15 oktober ger Lisa Ekdahl ut sitt första svenska album på sex år. För att fira släppet av En samling sånger, som det heter, ger hon sig dessutom ut på en turné som omfattar 15 speldatum i Sverige, Norge och Danmark.

Med skivan sammanfattar Lisa Ekdahl sitt tidigare utgivna svenska material. Men albumet innehåller också tre helt nya låtar. Bland dem förstasingeln Nästa dag.

Annons

Lisa Ekdahl inleder sin turné den 31 oktober med en spelning på Trommen i danska Hörsholm. Därefter följer fyra konserter till i Danmark. Den 10 november spelar Lisa Ekdahl på Göta Lejon i Stockholm, dagen efter på Konserthuset i Göteborg och den 12 november på Katalin i Uppsala.

I Norge spelar hon följande datum: 15/11 Bergen, 16/11 Tönsberg, 18/11 Hamar, 19/11 Sandnes och 20/11 Oslo. Turnéns sista konserter blir i Malmö den 23 november och avslutningsvis i Linköping den 28 november. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons