Annons
Nyheter

Kaoset uteblev på färjan till Ivö

Det förväntade kaoset på Ivöfärjan på skärtorsdagen och långfredagen uteblev. – Vädret var säkert en av orsakerna. Trafiken till och från Ivö gick friktionsfritt och inga långa köer uppstod, berättar Johnny Nilsson, ägare till Ivö camping.
Nyheter • Publicerad 13 april 2001

Ändå kunde man notera en strid ström av husvagnar som kommit till Ivö camping och till Caravan Clubs möte.

– Vi hade lite tur eftersom husvagnarna kom i en jämn ström och man behövde aldrig vänta mer än två turer. Klockan 19.30 i torsdags var alla husvagnar över på ön. Under fredagen så var det heller inga problem, säger Johnny Nilsson.

Annons

Han vill dock påpeka att faran på intet sätt är över. Blir det lite varmare under påskafton, påskdagen och annandagen så kan de bli livligare.

– Och sedan skall ju alla hem på annandagen så då är det risk för lång väntan, påpekar Johnny Nilsson.

Nästa helg är det start för sommarsäsongen på kommunens campingplatser. Åhus och Yngsjö campingar hade lugnt beroende på kylslagna vädret

Lars Åström

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons