Annons
Nyheter

Klartecken till alkoholservering

Restaurang och pizzeria Glimma får sitt serveringstillstånd för starköl, vin och spritdrycker. Socialnämnden tänker inte överklaga länsrättens beslut.
Nyheter • Publicerad 15 augusti 2001

Det var i våras som socialnämnden avslog pizzerians ansökan att få servera alkohol. Anledningen var att skattemyndigheten föreslog att nämnden att avslå ansökan eftersom maken till pizzeriaägaren hade skatteskulder.

När det gäller serveringstillstånd prövas inte bara lämpligheten hos ägaren utan även andra personer som anses ha betydande inflytande över verksamheten.

Annons

I mitten av juli kom länsrättens besked, att det inte var styrkt i utredningen att maken till pizzerians ägare har betydande inflytande över verksamheten.

Några tankar på att överklaga länsrättens dom har socialnämnden inte och ger därmed klartecken för ett alkoholtillstånd till Restaurang och Pizzeria Glimma.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons