Annons
Nyheter

Lärare ställer ut elevernas arbeten

På torsdagen öppnades en utställning på Kulturhuset Barbacka i Kristianstad där lärare ställde ut barns och elevers arbeten under parollen Vi kan 2001. Utställningen varar till och med 5 maj.
Nyheter • Publicerad 26 april 2001

Vartannat år arrangerar Lärarförbundet i samverkan med Barn och utbildningsförvaltningen i Kristianstads kommun en utställning på Barbacka.

– Vi vill lyfta fram den pedagogiska arbetet i Kristianstads kommun eftersom vi tycker det är mycket bra det som görs. Att visa upp mångfalden av vad som sker i skolan är ytterst viktigt, förklarar Ann Öhman-Flygare, ansvarig för den pedagogiska gruppen.

Annons

– Dessutom vill vi ge allmänheten den ljusa bilden av barns och elevers arbete i Kristianstads förskolor och skolor, förklarar Lars Nilsson ordförande inom Lärarförbundets Kristianstadsavdelning.

Jessica Hedberg, Hammar barnskola 3, klippte bandet som tecken på att utställningen invigts och sedan var det fritt fram för Tuta och Kör som bjöd 100-talet barn på underhållning.

Över trettio förskolor och skolor ställde ut sina arbeten. Besökerna kommer att få en inblick i tema- och projektarbete, se på teater och lyssna på musik. Invigningen inramades av att elever från Kommunala musikskolan bjöd på musik från slagverk.

LARS ÅSTRÖM

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons