Annons
Nyheter

Modeshow i vårvarmt Lilla Paris

Tro det eller ej, men solen tittade fram i lördags förmiddag precis lagom till vårens traditionella modevisning på Lilla Torg i Kristianstad. – Vi har faktiskt klarat oss från regn i alla nio åren, säger konferencier Titti Gustafsson glatt. Vårens mode sammanfattar hon med en hel del linne samt sköna bomullstrikåer.
Nyheter • Publicerad 28 april 2001
I ett vårvarmt Kristianstad kunde den stora modevisningen hållas för nionde gången. Affärer i orten och Kristianstadsflickorna gav under lördagen två bejublade och betittade uppvisningar.
I ett vårvarmt Kristianstad kunde den stora modevisningen hållas för nionde gången. Affärer i orten och Kristianstadsflickorna gav under lördagen två bejublade och betittade uppvisningar.Foto: Vårmode i Lilla Paris.

30 olika butiker hade anmält sitt intresse till de båda modevisningarna i idag och 45 mannekänger stod startklara bakom scen när det var dags för första framträdandet halv elva.

–Som vanligt är det Kristianstadsflickorna som utgör huvuddelen av styrkan, förstärkta med barn och manliga mannekänger.Stans äldsta herrmodebutik är Sandelins och årets nykomling i modeshowen heter Jackpot. Tillsammans med de övriga butikerna bjöd de på sprkande färger tillsammans med härliga rytmer.

– Pastellfärgerna rosa, ljusblått och beige samt skinn gäller för både kvinnor och män, konstaterade Titti Gustafsson medan modellerna avlöste varandra i raskt tempo.

Av Karin Hallengren 044-18 55 43
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons