Annons
Nyheter

Nu kommer det riktiga sommarvädret

Söndag: Vi som arbetar med kristianstadsbladet.se under midsommarhelgen önskar alla våra besökare en TREVLIG AVSLUTNING PÅ MIDSOMMAREN!Nu blir vädret bättre dag för dag. Prognoserna för söndagen talar om övervägande soligt väder i nordöstra Skåne med enstaka stackmoln. Temperaturen kommer att stiga till minst 25 grader under eftermiddagen. Varm luft fortsätter att blås in norrifrån. Och till på måndag förutspås ännu bättre vänder. det verkar som om sommaren nu är på väg på allvar. Under söndagen finns det bland annat möjlighet att
Nyheter • Publicerad 24 juni 2001

besöka konstutställning med akvareller av Gunwor Samuelsson i Degeberga hembygdspark, med akvareller och olja av Arne Johansson, Kvidinge, på Vånga Mölla Hantverkscenter samt med syskonen Roos på Humletorkan i Näsum.

B>Lennart Svenezon/B>

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons