Nyheter

Nyheter om Åhus Glass i dag

Åhus Glass, Ingman Foods och Triumf Glass kommer att avveckla sitt nära samarbete. Dessutom lämnar Otto Albrektsson Åhus Glass styrelse med omedelbar verkan för att ägna sig åt egen verksamhet. Det meddelade Åhus Glass i två pressmeddelanden nu på förmiddagen.
Nyheter • Publicerad 27 november 2001

Åhus Glass och Ingman Foods har tillsammans med Triumf Glass enats om att avveckla det formella avtalet avseende strategiskt industriellt samarbete. Samarbetet startade för cirka ett år sedan och efter utvärdering har företagen gemensamt kunnat konstatera att förväntade synergivinster inte har realiserats eller bedöms kunna realiseras framöver i

tillfredsställande omfattning. Företagen fortsätter dock som tidigare att samarbeta genom rent produktutbyte där möjlighet finns.

"Vi kommer nu att fokusera på vårt strategiska samarbete med Ingman Foods och koncentrera våra resurser där, både industriellt och kommersiellt.", skriver Åhus Glass VD Christer Losell i pressmeddelandet.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.