Annons
Nyheter

Polisen rapporterar om lugnt påskfirande

Påskdagen Polisen i nordöstra Skåne rapporterar om ett lugnt påskfirande hittills. – Påskafton och natten till påskdagen var otroligt lugna, nästan lugnare än en vanlig fredag eller lördag, berättar vakthavande polisbefäl i Kristianstad, Rune Lägervik.
Nyheter • Publicerad 15 april 2001

Vid 23-tiden på påskafton tog polisen hand om en berusad man på Sigfridsvägen i Knislinge och körde honom till bostaden.

Vid tvåtiden blev polisen uppringd om en bråkig och berusad man på Kommendantsvägen i Kristianstad. Han hade vandaliserat och vägrade lämna platsen. Polisen tog hand om honom och satte honom i en så kallad fyllecell för tillnyktring. Efter förhör på morgonen släpptes han.

Annons

Vid femtiden på påskdagens morgon tog polisen dessutom hand om en berusad man på Ponjärvägen i Kristianstad. Också han fick nyktra till hos polisen.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons