Annons
Nyheter

Sprickan bland moderaterna vidgas

Kransföreningarna kräver att Anders Johansson avgår från sina politiska uppdrag För att komma till rätta med den interna striden inom moderaterna i Kristianstad bör vice gruppledaren Anders Johansson avsäga sig alla politiska uppdrag. Det anser moderaternas seniorer och moderaternas sju ”kransföreningar” utanför Kristianstad och Åhus
Nyheter • Publicerad 27 april 2001

Kransföreningarna kräver att Anders Johansson avgår från sina politiska uppdrag

För att komma till rätta med den interna striden inom moderaterna i Kristianstad bör vice gruppledaren Anders Johansson avsäga sig alla politiska uppdrag.

Annons

Det anser moderaternas seniorer och moderaternas sju ”kransföreningar” utanför Kristianstad och Åhus.

De beskriver hans agerande inom partiet som maktfullkomligt och arrogant.

– Förtroendesprickan kan inte överbryggas om inte Anders Johansson stiger av tåget, säger Everödsmoderaternas ordförande Göran Montan.

De sju ”kransföreningarna” har knappt hälften av moderaternas medlemmar i Kristianstads kommun.

Striden om den politiska ledningen lär säkert vara brännhet när förbundet håller sin stämma i Kristianstad i morgon, lördag.

Marcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons