Nyheter

Startar valkampanj på webben

Folkpartiets riksdagskandidat Christer Nylander från Kristianstad lanserar nu en personlig kampanjhemsida inför valet i september.
Nyheter • Publicerad 8 juli 2002

– Jag har alltid varit en varm vän av att använda ny teknik i politiken.

Därför känns det helt naturligt att ta ytterligare ett steg och lansera en personlig kampanjwebb inför valrörelsens avslutande månader. Jag tror att politik via Internet kommer att slå igenom rejält i årets val, säger Christer Nylander.

Hans tanke med kampanjsidan är inte att tynga den med den senaste tekniken, utan att erbjuda en praktisk mötesplats för direktkommunikation mellan honom och väljarna. Därför ligger tyngdpunkten på sidan på nyheter och interaktion.

– Jag erbjuder också engagerade människor att anmäla sig som kampanjarbetare via webben. Andra som inte vill ta ställning erbjuder jag att bli medlem i mitt bollplank, där jag testar nya politiska funderingar och aktuella sakfrågor, berättar Christer Nylander.

Bollplanket är hittills e-postbaserat men han hoppas att snart kunna bygga ut det till att också omfatta SMS-tjänster.

Hemsidan har adressen är www. ChristerNylandertillriksdagen.nu.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.