Annons
Nyheter

Stökig lördagskväll i Kristianstad

Lördagskvällen och natten mot söndagen blev bråkig i Kristianstad Polisen fick rycka ut och avstyra flera fall av misshandel.
Nyheter • Publicerad 28 januari 2001

– Vi visste att det skulle kunna bli en stökigt då det var en lönelördag, säger Göran Svensson, vakthavande befäl hos polisen.

På en av stadens restauranger greps en 30-årig man sedan han slagit ett askfat i huvudet på en 72-årig man. 30-åringen frigavs efter förhör. Lite senare inträffade en misshandel på Östra Vallgatan där en 35-årig man slog en glasflaska i huvudet på en 28-årig man så att blodvite uppstod.

Annons

En fritidshusägare blev förskräckt när han kom för att titta till sitt fritidshus under lördagskvällen. Huset hade brunnit ned när han kom till det på Staversvadsvägen i Vånga. Polisen avspärrade platsen och en teknisk undersökning inleds i veckan för att utröna brandorsaken.

Eje johansson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons