Annons
Nyheter

Stökig natt med mycket fylleri på stan

Det blev en stökig onsdagskväll och natt i både centrala Kristianstad och Hässleholm med mycket fylleri, som vanligt på onsdagen i skolavslutningsveckan. Många ungdomar gav sig ut för att fira det förestående sommarlovet och andra för att fira Sveriges 6-0-seger i VM-kvalet i fotboll mot Moldavien. Polisen kallades tre gånger under kvällen till Björksäter i Hässleholm för att ta hand om berusade och bråkiga ungdomar.
Nyheter • Publicerad 7 juni 2001

Det började klockan 23.00 med en 18-årig yngling som överlämnades till föräldrarna och fortsatte klockan 23.20 med en berusad 18-årig flicka och en 18-årig yngling. Han hade dessutom gett en 15-årig pojke två knytnävsslag i ansiktet och en spark i huvudet och en magen. Klockan 00.18 tog polisen han om en berusad 18-årig flicka på Björksäter.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons