Annons
Nyheter

Tätare busstrafik i sommar med nya tidtabellen

SkåneExpressen sätter in två nya turer i varje riktning i pendlingstider mellan Kristianstad och Malmö och Linje 551 mellan Kristianstad och Åhus får en extra tur på kvällen med avgång från Kristianstad klockan 20.15. Dessutom senareläggs natturerna på Linje 551. Det är några av nyheterna i Skånetrafikens nya tidtabell som börjar gälla på söndag, 17 juni.
Nyheter • Publicerad 11 juni 2001

En del av turerna mellan Kristianstad och Malmö fortsätter att gå till Högskolan i Kristianstad och lördagar går linjen via Svågertorp för att skapa en anslutning till Öresundstågen.

– Inom kort hoppas vi kunna erbjuda timmestrafik mellan Kristianstad och Malmö och redan till hösten kommer vi att sätta in nya bussar på linjen, berättar Sven Tufvesson, chef för regionbuss inom Skånetrafiken.

Annons

Efter sommaren förstärks den täta morgontrafiken på Linje 551 mellan Kristianstad och Åhus med ytterligare två turer i varje riktning. Det blir också tätare trafik på lördagar.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons