Annons
Nyheter

Trafikpolisen bevakar EU-möten i Malmö och Lund

Både denna och nästa vecka blir det stora EU-ministermöten i Malmö och Lund med Sverige som ordförandeland. – Det kommer att ta alla våra resurser i anspråk. Därför planerar vi inga speciella insatser på trafikövervakningsområdet i Skåne resten av månaden, berättar Leif Nilsson, som är chef för länstrafikpolisen i nordöstra Skåne.
Nyheter • Publicerad 16 april 2001

Den lokala trafikövervakningen i polisområde Nordöstra Skåne fortsätter dock som vanligt med bland annat hastighets- och nykterhetskontroller samt beteendeövervakning.

Så trafikanterna ska alltså inte tro att det är fritt fram på vägarna i nordöstra Skåne även om länstrafikpolisen är upptagen på annat håll.

Annons

På fredag-söndag är det finansministermöte i Malmö och torsdag-lördag i nästa vecka håller konsumentministrarna möte i Lund.

Trafikpolisen i Skåne kommer att vara full upptagen med trafikdirigering i samband med de två EU-mötena, och kortegekörning till och från flygplatserna Kastrup och Sturup och mellan respektive delegations hotell mot möteslokalerna.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons