Annons
Nyheter

Trevlig midsommar med omväxlande väder

Midsommarafton: Vi som arbetar med kristianstadsbladet.se under midsommarhelgen ber att få önska alla våra besökare en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR!Väderprognosen för midsommarafton i nordöstra Skåne talar om växlande väder med mest moln, men också några solglimtar och risk för regnskurar. Temperaturen under eftermiddagen var 15-17 grader och väntas under kvällen krypa ner till runt 12 grader. Midsommar firades på många platser i Kristianstadsbladets spridningsområde under eftermiddagen, bland annat
Nyheter • Publicerad 22 juni 2001

i Tivoliparken, torget i Åhus, Hembygdsparken i Hässleholm, Korsholmen i Bromölla, Trollabadet i Glimåkra, Åstringagården i Knislinge, Galgabacken i Norje, Hembygdsgården i Hällevik, Wendesvallen i Norra Åsum, Hembygdsparken i Degeberga, Åparken i Tyringe, Valjeslätten i Valje, Hembygdsparken i Broby och på Kjuge Kull.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons