Annons
Nyheter

Två nya inbrott i Hässleholm i natt

Inbrottsvågen i Hässleholm fortsätter. Natten till onsdagen drabbades en reklamfirma på Enhörningsvägen och Teliabutiken på Röingegatan. Hittills har ingen gripits för inbrotten.
Nyheter • Publicerad 17 januari 2001

Inbrottslarmet från reklamfirman kom klockan 03.50. Då hade entrédörren brutits upp och någon gått in i lokalerna. Det är oklart vad som försvunnit. Inventering ska göras under förmiddagen.

Vid halv femtiden krossades även en ruta i entrédörren till Teliabutiken. Där har ett hittills okänt antal mobiltelefoner tillgripits ur en monter.

Annons

Polisen utesluter inte ett samband mellan de två inbrottsstölderna, eftersom tillvägagångssättet med att krossa en ruta i entrédörren är detsamma och båda inbrotten dessutom skett med kort mellanrum nära varandra.

Natten till i fredags gjordes inbrott hos Pingstkyrkans second handshop och natten till tisdagen hos Ford i Hässleholm. På båda ställena försökte tjuvarna forcera kassaskåpen, men misslyckades.

Lennart Svenezon

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons