Annons
Nyheter

Ung man hittad knivmördad i morse

Uppdaterad 12.29 En man i 20-årsåldern hittades död vid en parkeringsplats i stadsdelen Lindängen i Malmö på tisdagsmorgonen. Mannen hade huggits till döds med kniv.
Nyheter • Publicerad 21 augusti 2001

Det var strax för fem på morgonen som polisen tipsades om den döde mannen, men i övrigt är polisen förtegen om omständigheterna. Fyndplatsen vid Kantatgatan är avspärrad för teknisk undersökning.

Polisen har identifierat den mördade mannen, men de anhöriga är ännu inte underrättade. Enligt polisen handlar det om en man mellan 20 och 25 år, som är bosatt i området.

Annons

En handfull personerska förhöras som vittnen.

– Det är folk som stått i en lägenhet intill fyndplatsen och sett sekvenser av händelseförloppet, säger Rolf Collin från länskriminalen.

Vittnena är, enligt polisen, bekanta med offret och de ska ha sett hur han knivhöggs av en ensam gärningsman.

Vidare har ett vapen hittats som kan ha samband med mordet. Polisen vill inte berätta om det finns någon misstänkt. (TT)

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons