Nyheter

Väpnat rån mot lastbilschaufför

En lastbilschaufför rånades av två maskerade män i samband med att han levererade varor till Pizzeria Viking på Vilan.
Nyheter • Publicerad 25 februari 2008
Rån mot lastbil som levererar till Viking Pizzeria, Kristianstad. Bild: Annica Jönsson
Rån mot lastbil som levererar till Viking Pizzeria, Kristianstad. Bild: Annica JönssonFoto: 

Rånet skedde vid 17.30-tiden i[spatie]går när chauffören efter utförd leverans hade satt sig i lastbilen, som stod parkerad bakom pizzerian. Rånarna, som uppges vara i 20-årsåldern, slet upp dörren till förarhytten och tvingade in föraren till passagerarsidan. Under hot med något pistolliknande föremål tvingade den ene mannen till sig pengar medan den andre mannen satt bredvid, beväpnad med en yxa. När de hade fått förarens pengar, en okänd summa, tog de sig ut och sprang runt hörnet av fastigheten på Gränsgatan. Där slutar spåren efter dem.

Båda rånarna hade huvor på sina jackor och dolde sina ansikten upp till näsan i jackan. Mannen med det pistolliknande föremålet var klädd i en tre fjärdedels lång jacka i vävt tyg med huva och hade handskar i svart skinn. Mannen med yxan hade en svart munkjacka med blixtlås och huva, blå jeans, vita gymnastikskor och en mössaMarcus Haraldsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.