Annons

Beagles ersätter Prästrock

Nöje • Publicerad 10 april 2001
gör Påskrockdebut på Södra Kasern.
gör Påskrockdebut på Södra Kasern.Foto: The Beagles

PÅSKROCK. Sven Hahne med Prästrock har fått andra uppdrag, konferencieren Per-Erik Thell hinner inte medverka. Men Påskrock årgång fyra har fyllt luckorna: Christian Taak tar över Thells roll, medan The Beagles ersätter Prästrock.

–En utmärkt paketlösning. Taak är en kul kille som säkert kommer att hoppa in i något av banden under kvällen, och The Beagles lirar Beatles i samma tradition som våra tidigare gäster, Carpet Baggers, säger Christer Skoogh i Road Runner Band.

Annons

Road Runner Band har varit med sedan starten 1998. Då tog Påskrock form i blygsam skala på Magazinet, för att året efter flytta till Cardells Salonger och ifjol hitta ett hem på Södra Kasern.

–Nu har vi ett koncept som verkligen fungerar, tycker Christer Skoogh. I och med att Södra Kasern kom in i bilden har de också tagit över bokningarna.

Påskrock har hunnit bli en tradition i Kristianstad. Första året såldes 100 biljetter, ifjol bokade 450 personer plats på Södra Kasern.

Torsdag 12 april är det dags igen.

Och Christer Skoogh är på jakt efter nya publikrekord.

ANDERS MÅRTENSSON

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons