Diablo Cody skriver åt Spielberg

Manusförfattaren Diablo Cody gjorde succé med sin debutfilm "Juno". Nu står det klart att hon arbetar på ett nytt manus baserad på en originalidé av Steven Spielberg, skriver Variety.
Nöje • Publicerad 23 juli 2008
"Juno" var ett rejält genombrott för Diablo Cody. Nu arbetar hon på ett nytt manus, efter en idé av Steven Spielberg. Bild: Scanpix
"Juno" var ett rejält genombrott för Diablo Cody. Nu arbetar hon på ett nytt manus, efter en idé av Steven Spielberg. Bild: ScanpixFoto: 

Den kommande filmen beskrivs som en komedi, men detaljerna i historien är så hemliga att inte ens de som hjälpt Diablo Cody och Steven Spielberg att sluta avtal med varandra fått ta del av dem.

Stjärnskottet Diablo Cody och veteranen Steven Spielberg har samarbetat tidigare. Diablo Cody producerar tv-serien "The United States of Tara", som hon också skrivit pilotavsnittet till. Även den gången efter en originalidé av Steven Spielberg.

(TT Spektra)
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.