Annons

"Heder" får ny säsong

Viaplay-serien "Heder" kommer tillbaka med en tredje säsong 2022.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Tv • Publicerad 15 juni 2021
Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist spelar huvudrollerna i "Heder".
Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist spelar huvudrollerna i "Heder".Foto: Jonas Ekströmer/TT

Inspelningarna av serien av och med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius drar i gång efter sommaren i år.

"Vår serie har ett tydligt existensberättigande och vår publik har överöst oss med kärlek, så vi ska göra allt vi kan för att förvalta detta förtroende från Viaplay och publiken och göra en håll käften-säsong", säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.

Annons

"Heder" handlar om medarbetarna på en advokatbyrå som kämpar för utsatta kvinnors upprättelse och för att sexualbrott ska tas på större allvar. Den tredje säsongen utspelar sig 18 månader efter den förra och inleds med ett omskakande terrorattentat kopplat till incels. Insatserna höjs och hotbilden mot kvinnor i allmänhet och mot medarbetarna på advokatbyrån i synnerhet skruvas upp.

"Heder" bygger på en originalidé av Sofia Helin som utvecklats av Rapaport, Röse, Lundqvist och Dufvenius. Likt tidigare säsonger är de även exekutiva producenter. Säsong tre regisseras av Joakim Eliasson.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons