Ingen ersättare till Teddybears

Arrangörerna bakom Helgeåfestivalen har inte hittat någon ersättare till huvudnamnet Teddybears, som ställer in sin spelning.
Nöje • Publicerad 28 augusti 2010
Foto: 

– De vi har velat få tag på, Mustasch och Takida, har inte kunnat ställa upp. Sen är det så att man ersätter inte Teddybears utan vidare. Vi har haft ett par namn till, men de gagnar inte festivalen, säger Göran Risberg Nilsson på Nöjesmagazinet Scala som bokar band åt festivalen.

Vid 14-tiden stod det ingenting på festivalens hemsida om att Teddybears hade ställt in. Artisterna var bara bortplockade från programmet.

Varför står det ingenting?

– Det kommer att göra det. Vi har väntat in i det sista på att få besked från ytterligare band, sa Göran Risberg Nilsson vid 14-tiden.

Hur känns det nu då?

– Det känns jättebra. Det blir en kanonfestival med jättebra artister, men det är tråkigt att inte Teddybears kunde spela.

Vad händer i diskussionen med Luger?

– Nu är det festival och glädje. På måndag ska vi reda ut det.

Kristianstadsbladet har under lördagen sökt Teddybears bokningsbolag Luger för en kommentar.

Marcus Haraldsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.