"Jag är debutant"

Årets popveteran Niklas Strömstedt har varit med tidigare i Melodifestivalen. Då som låtskrivare till vinnarbidraget "I morgon är en annan dag", framförd av schlagerbossen Christer Björkman himself. Som har puschat Strömstedt att till slut ta steget.
Nöje • Publicerad 28 februari 2008
Niklas Strömstedt lovar att inte vara snäll. "Man kan inte vara snäll och röra upp känslor samtidigt". Bild: Tommy Svensson
Niklas Strömstedt lovar att inte vara snäll. "Man kan inte vara snäll och röra upp känslor samtidigt". Bild: Tommy SvenssonFoto: 

- Jag är debutant! Och nu funkade det bra i tiden, jag har en platta på gång.

- Om jag hade gjort det här om tio år, då hade det förmodligen varit för sent, säger han och syftar på rollen som deltävlingens ålderman.

Så vad tror du om dina egna chanser?

- Jag har ingen aning. Inget känns klart i den här tävlingen. De har ju inte ens någon aning om vem som röstar, eller snarare vem som bestämmer över telefonen där hemma.

- Hoppas det är mammorna!

Vem röstar hemma hos dig?

- ... Jag röstade förra veckan.

Lisa Appelqvist

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.