GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Josefin Nilsson i Chess

Nöje • Publicerad 11 april 2001
Josefin Nilsson sjunger i Chess. Bild: BOSSE NILSSON
Josefin Nilsson sjunger i Chess. Bild: BOSSE NILSSONFoto: 

MUSIKAL. Björn & Benny fortsätter att fylla Stockholmsuppsättningen av Chess med sina favoritartister. Nu är det klart att Josefin Nilsson ska spela rollen som Svetlana, den ryske schackspelaren Anatolys fru. Det är inte första gången Josefin Nilsson samarbetar med Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Redan 1990 fick hennes grupp Ainbusk en etta på den svenska singellistan med den Benny Andersson-komponerade Lassie och 1993 skrev han ett helt album till Josefin Nilsson. Chess sätts upp på Cirkus i Stockholm. Premiären blir den 23 februari 2001. Sedan tidigare är det klart att Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Anders Ekborg och Per Myrberg gör roller i musikalen. PM

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.