GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nästintill helgjutet

Publicerad 10 oktober 2020
Detta är en recension i Kristianstadsbladet. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Viktor Olsson.
Viktor Olsson.Foto: Johan Alexed

Inledningen “Elin” är det svagaste spåret på “Allt jag ville säga”, men när “Stora ängen” drar i gång är det med en uppbragt eufori som behövs i coronatider. Den tredje fullängdaren från Stenungsundssångaren Viktor Olsson innehåller både industri- och landsbygdsromantik där den vandrar på en smal stig mellan poesi och klyschor.

När det är bra är det som att uppleva Bruce Springsteens eller Håkan Hellströms första plattor. En rå energi och glädje men även sorgsna ballader som kommer att spelas på månget pojkrum. “Liljor och vin” är en fin överraskning i form av en finstämd pianoballad och “Vi är inte där än” är en utmärkt avslutning på en nästintill helgjuten tredje platta.

Pop

Viktor Olsson

Titel: “Allt jag ville säga”

Skivbolag: TMB Records

Ann Edliden/TT
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.