Nya akter klara för Kristianstadsdagarna

Carola, Tommy Nilsson, Pontare och Lili & Susie kanske. Tomas Ledin får en uppsjö artister som uppvärmare inför sin konsert på årets stadsfestival. Simon Norrsveden spelar också.
Nöje • Publicerad 15 april 2009
Simon Norrsveden sjunger om Stockholm på Kristianstadsdagarna.
Simon Norrsveden sjunger om Stockholm på Kristianstadsdagarna.Foto: 

Schlagershow i juletid har blivit ett stående inslag på den lokala scenen vid det här laget. Nu tar "Bra vibrationer"-gänget ett stormkliv och ger sig på det somrigaste vi har - under Kristianstadsdagarna är Jonas de la Motte och kompani förband till Mr. Svensk Sommar när Tomas Ledin intar Tivoliparken den 8 juli.

- Med Sveriges bästa schlagershow och Sveriges största sommarartist tycker vi att vi har fått den perfekta kvällen, säger Kristianstadsdagarnas nya festivalgeneral Henrik Fröberg.

Den mer listkänsliga publiken har kanske mer att hämta den 3 juli, när popartisten Simon Norrsveden kommer till stadsfestivalen. Smålänningen som beskrivits som en korsning mellan Lisa Ekdahl och Christian Walz släppte nyligen kritikerrosade debutalbumet "Ok baby, det är dags att vi ska vinna allt" och har snurrat flitigt på radiolistorna med förstasingeln "Stockholmssången".

Årets Kristianstadsdagarna pågår 3-11 juli.

Lisa Appelqvist
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.