Annons

Nya namn till Festival Hunra

Efter sena avhopp från Pluxus och Moneybrother ändrar Föreningen Trevligt Med Rockmusik strategi. Festival Hunra – 9-10 juli på Barbacka – skall marknadsföras stenhårt, men med färre affischnamn än vad som var tänkt från början.
Nöje • Publicerad 7 juni 2002

Adam Svanell i Föreningen Trevligt Med Rockmusik säger att det blivit dags för omprioriteringar:

– När Pluxus och Moneybrother försvann från programmet insåg vi fördelarna med att använda pengarna till PR istället. Preliminärt bokar vi 22 band till Festival Hunra, men väljer att plocka bort ett toppnamn.

Annons

Tidigare har Föreningen berättat att bland andra Svenska Akademien, Svensk Pop och lokalt etablerade Turbine Powered Heroes medverkar. Nytillkomna band är: Slagsmålsklubben från Norrköping, Bont Allstars från Lund, Pete Thompson (Hässleholm), Klart Grabben Skall Ha En Husvagn Om Han Är Intresserad (Kristianstad) och The Quilpish (Kristianstad). Det innebär att femton av tjugotvå band är klara och att Föreningen Trevligt Med Rockmusik närmar sig målet. – Kanske kan vi presentera samtliga akter de närmaste dagarna. Men, fortsätter Adam Svanell, det kan också dröja ytterligare några dagar eftersom de flesta av oss som jobbar med festivalen skall till Hultsfred (13-15 juni).

Får ditt eget projekt, Bremen Brotröster GmbH, plats på Hultsfreds demoscen?

– Nä, det blir tyvärr inte så. Men det finns förstås anledning att åka dit ändå. Jag är mest nyfiken på alla nya band som man inte hunnit upptäcka ännu.

anders.martensson@kristianstadsbladet.se

Av Anders Mårtensson 044 – 18 55 58
Av Anders Mårtensson 044 – 18 55 58
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons