unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Så gick årets första ö-råd i "Robinson"

Henric Månsson - Robinson 2018.
Henric Månsson - Robinson 2018.

I veckan har "Robinson"-deltagarna ätit tusenfotingar, ormar och fiskhuvuden. Lillemor Näzell klarade flest "aptitliga" utmaningar och belönades med en immunitet i veckans ö-råd. När det väl var dags för rösning visade det sig att samtliga deltagare i lag Nord valde att rösta på Henric Månsson, ja förutom Månsson själv som röstade på Johan och lag Syd som lade en röst på Lina Ohlsson.

– Det känns ju inte så bra. Jag spelade inte mina kort rätt, säger Månsson i programmet.

"Expedition Robinson" fick premiär i svensk tv 1997 och hade som mest runt tre miljoner tittare när det sändes i SVT runt millennieskiftet. Senare har programmet sänts i olika omgångar i TV3, TV4 och Sjuan.

Årets upplaga spelades in på ögruppen Fiji, mitt i Stilla havet. Programmet sänds måndag–torsdag och på söndagar under hela våren. En ensam vinnare tar hem segern och får en halv miljon kronor med sig hem i bagaget. Programmet leds av Anders Öfvergård. (TT)