Annons

Takida till Sommarlust

De polisanmälde en recensent för olaga hot och har spelat sig upp till toppen med monsterhitten ”Curly Sue”.
Nöje • Publicerad 3 november 2011

KRISTIANSTAD. Senast Takida lirade i Kristianstad skedde det i en golfhall. I april landar deras publiknära klubbturné på danspalatset Sommarlust.

– Sommarlust ska åter-igen bli ett stort nöjesställe för konserter, säger Arenabolagets Henrik Fröberg som har rott hem spelningen med de svenska favoritrockarna.

Annons

Tidigare i somras polisanmälde Takida en skivkritiker för förtal och olaga hot i en recension av senaste plattan ”The burning heart”. Bandet lämnade även in en anmälan till justitiekanslern som dock valde att lägga ner ärendet då man inte fann skäl att inleda någon förundersökning.

”The burning heart” sålde guld efter endast en vecka och hamnade sedan på topplistans första plats.

Ångebandet följde upp framgången i somras med en tältturné Sverige runt med barndomsidolerna i Europe.

Den omfattande klubbturnén med Sveriges nya rockkungar drar igång i Karlstad i slutet på januari. Den 6 april är det de nordostskånska fansens tur att få en egen spelning med Takida på Sommarlust folkets park.

– Vi är spelsugna som fan, hälsar sångaren Pettersson i ett pressmeddelande.

INTERNAL INTERNAL
Lisa Appelqvist
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons