Världsdj landar på 35:an

Kristianstads senaste nattklubb får finbesök i kväll. Hon har Europa som spelfält, har röstats fram som en av de bästa inom sitt gebit. Storstadselectro står på skivetiketten när dj Anneli inleder temakvällsatsningen på 35:an.
Nöje • Publicerad 28 mars 2008

- För ett par år sedan blev hon framröstad som en av de de 5-6 främsta kvinnliga discjockeyerna i världen, då var hon mer inne på trance och techno, nu är det electro och house som gäller, den som spelas på storstadsklubbarna, säger Jonas Sjölander, nära medarbetare till kändismanagern Mikael Brinkenstjärna och sedan nypremiären och renoveringen av nattklubbsvåningen ovanför restaurang Kongen även ansvarig för den "nya" 35:an.

- Det är faktiskt Kristianstads äldsta nattklubb, men den har haft ganska dåligt rykte. Nu gör vi en rejäl satsning med renovering och artister, och vi har redan fått mycket positiva reaktionen.

Kvällens evenemang blir det första i en återkommande satsning på speciella temakvällar. Nu blir det tonvikt på den internationella storstadsklubbmusiken genom dj Annelis skivsamling, men senare ...:

- ... Kan det bli en rockkväll, till exempel. Det beror lite på vilka artister eller kändisar som finns tillgängliga. Vi får ju även besök av "kända ansikten" som kommer hit och festar när de har vägarna förbi.

Jonas Sjölanders samarbete med Brinkenstjärna kan till och med leda till en högaktuell bokning:

- Det är inte omöjligt att vi får hit Nordman. Jag var med honom på Stensson i Eslöv förra helgen och det var fullt med folk, säger Sjölander.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.