unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Björklövens succétränare slutar

Björklövens tränare Joakim Fagervall slutar efter säsongen. Arkivbild.
Björklövens tränare Joakim Fagervall slutar efter säsongen. Arkivbild.
Foto: Janerik Henriksson/TT

Björklövens succétränare Joakim Fagervall lämnar den hockeyallsvenska suveränen efter säsongen.

"Vi var intresserade av ett fortsatt samarbete och har lämnat ett kontraktsförslag som Jocke har tackat nej till. Tillsammans har vi ett väldigt bra samarbete men efter många år i klubben vill han söka en ny utmaning", säger sportchefen Per Kenttä till klubbens webbplats.

Kvällstidningarna spekulerar nu i att SHL-klubben Malmö, där huvudtränaren Peter Andersson och den assisterande tränaren Martin Filander ska sluta efter säsongen, är intresserade av Fagervall och Andreas Lilja (just nu assisterande i Kristianstad).

– Ingen rök utan eld, det stämmer att de två är bland de namnen vi har diskuterat och bland de spåren som vi går på just nu, Malmös sportchef Patrik Sylvegård till Aftonbladet.

Björklöven leder hockeyallsvenskan på 98 poäng efter 42 omgångar, sju före Modo och hela 16 poäng före Timrå.