Annons
Nyheter

Brand på balkong i Hässleholm

Räddningstjänsten kallades på natten till lördagen till en lägenhet på Fredentorp i Hässleholm sedan en brand utbrutit på en balkong.
Hässleholm • Publicerad 25 januari 2020

Klockan var strax efter halv två på natten till lördagen när det av oklar anledning började brinna på en balkong på tredje våning i ett flerfamiljshus på Fredentorp.

När räddningstjänsten kom till platsen brann det på balkongen och enligt SOS-Alarm kunde branden släckas snabbt. Inga personskador ska ha uppstått i samband med branden och SOS meddelade strax före klockan 02.45 att branden var släckt och att räddningstjänsten lämnat området.

Annons

Enligt polisen är branden inte anlagd utan uppkommen av oaktsamhet.

– I nuläget har vi rubricerat ärendet som allmänfarlig vårdslöshet, men vi har inga misstankar om att branden på något sätt skulle vara anlagd. Det vi tror är att detta är en ren olyckshändelse, säger Marielle Kamp, inre befäl vid Kristianstadspolisen.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons