Annons

De är först ut i årets "På spåret"

Sex profiler av 18 är klara för årets säsong av "På spåret", som drar igång den 6 december.
Nöje • Publicerad 30 oktober 2019
Josefin Johansson och Johar Bendjelloul är redo för ännu en säsong av "På spåret". Pressbild.
Josefin Johansson och Johar Bendjelloul är redo för ännu en säsong av "På spåret". Pressbild.Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget//SVT

Första gruppens tävlande i "På spåret" har lustigt nog en komiker i varje lag. Skådespelaren och komikern Peter Magnusson paras kanske en smula oväntat ihop med Inga-Britt Ahlenius. Hon var tidigare FN:s tredje högsta chef, har arbetat mot korruption i EU-kommissionen och varit chef för den svenska Riksrevisionen.

De möter journalisten, författaren och "På spåret"-vinnaren från 1995, Cecilia Hagen, som återkommer till programmet med en ny kompanjon – sin son, komikern Jonatan Unge.

Annons

Det sista laget i gruppen har rutin från de två senaste säsongerna av programmet. Mästarna från säsongen 2017/2018, programledaren och komikern Josefin Johansson och journalisten och programledaren Johar Bendjelloul är tillbaka. I fjolårets upplaga åkte de ut i semifinalen.

Tävlingsupplägget i "På spåret" består av tre grupper där alla lag tävlar mot varandra. De bästa möts sedan i ett slutspel.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons