1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

En miljon besvikna GoT-fans kräver ny säsong

Emilia Clarke spelar Daenerys Targaryen i "Game of thrones". Många fans är dock missnöjda med seriens sista säsong och vill rent av att den görs om. Pressbild.
Foto: HBO

Fantasyserien "Game of thrones" är inne på sin sista säsong, men denna har inte fallit alla fans på läppen. En namninsamling som kräver att den åttonde säsongen görs om, med kompetenta manusförfattare, har samlat över en miljon underskrifter, enligt .

Sedan den avslutande GoT-säsongen hade premiär i mitten av april har de kritiska rösterna blivit högre för varje avsnitt. Det är främst vissa rollfigurers utveckling som har ifrågasatts av så väl fans som recensenter.

En tittare, signaturen Dylan D, blev så upprörd efter det fjärde avsnittet att han startade en namninsamling på sidan . Där skrev han att skaparna David Benioff och D B Weiss har visat sig vara "bedrövligt inkompetenta manusförfattare" när de inte haft George RR Martins böcker att falla tillbaka på och att serien förtjänade en vettig avslutning.

Många fans verkar hålla med. HBO, som ligger bakom serien, har dock än så länge valt att inte kommentera namninsamlingen.

Läs mer

Kristianstad

Trafik: E22 delvis avstängd under vägarbete

Här bör du ta det försiktigt i trafiken.

Turism

Resemagasinet: Blekingepärlan borde tillhöra Skåne

"De kan ju ge bort Knislinge istället, för naturen säger mig att det är Småland.”

Nyheter

Signalfel kan ge tågförseningar

Efter ett signalfel mellan Vinslöv och Önnestad kan tåg bli försenade.

Nyheter

Kostnaderna för åskskador slår rekord i år – så här skyddar du dig

Det varma vädret innebär större risk för åskväder, som i sin tur kan föra med sig skador på fastighet och hemelektronik.

Sport

Bromölla slocknade i hettan: "Hade mer skalle än vi”

Andra raka 0–2-förlusten på Strandängen.

Kristianstad

Äldreboende jämnas med marken

Renovering skulle kosta 32 miljoner – ”Inte värt det”.