Annons

Ung man utsatt för mordförsök i Västerås

Brott • Publicerad 1 mars 2020
Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, efter att en man i 20-årsåldern hittats skadad i ett bostadsområde i centrala Västerås. Arkivbild.
Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, efter att en man i 20-årsåldern hittats skadad i ett bostadsområde i centrala Västerås. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, efter att en man i 20-årsåldern hittats skadad i ett bostadsområde i centrala Västerås. Polis larmades till platsen 22.30 på lördagskvällen.

– Där påträffas mannen skadad. Han ska ha blivit slagen, sparkad och har stickskador, säger polisens presstalesperson Tobias Ahlén.

Annons

Mannen fördes till sjukhus och hans skador bedöms inte vara livshotande, enligt Ahlén.

Det finns ingen misstänkt person gripen, men polisen arbetar utifrån teorin att mannen blev attackerade av flera personer.

– Vi kommer att höra målsäganden under dagen, och jobba på med flera olika utredningsåtgärder, säger Tobias Ahlén.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons