Annons
Nyheter

Fängelse – låste in grannar i kaninbur

Brott • Publicerad 3 september 2020
31-åringen döms till ett och ett halvt års fängelse för olaga frihetsberövande, två fall av misshandel, två ofredanden, två olaga hot och tre fall av skadegörelse av Lunds tingsrätt. Arkivbild.
31-åringen döms till ett och ett halvt års fängelse för olaga frihetsberövande, två fall av misshandel, två ofredanden, två olaga hot och tre fall av skadegörelse av Lunds tingsrätt. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Misshandel, ofredanden och kränkningar – till slut låste den 31-åriga kvinnan i Lund in sina grannar i en kaninbur på en 4H-gård i Lund. Sedan spottade hon på dem samt sprutade vatten och kastade jord. Nu döms 31-åringen till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar Sydsvenskan.

Kvinnans offer – en mamma och hennes dotter i tioårsåldern – har tidigare bott granne med kvinnan men tvingats flytta efter upprepade trakasserier från henne. När de stötte på 31-åringen på 4H-gården försökte de gå undan, vilket slutade med att de blev inlåsta när de gick in i en kaninbur. Den nu dömda kvinnans förklaring till tilltaget är att hon känt sig provocerad av sina tidigare grannar. Vid ett tidigare tillfälle ska hon även ha dunkat mammans huvud mot en soprumsvägg – samt misshandlat en ytterligare granne.

31-åringen döms nu till ett och ett halvt års fängelse för olaga frihetsberövande, två fall av misshandel, två ofredanden, två olaga hot och tre fall av skadegörelse av Lunds tingsrätt.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons