GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två bilar i krock på bro i Jönköping

Olycka • Publicerad 1 augusti 2021
Fem personer fördes till sjukhus efter olyckan. Arkivbild.
Fem personer fördes till sjukhus efter olyckan. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

Två personbilar krockade på Munksjöbron i Jönköping på lördagskvällen.

Enligt Jönköpings-Posten befann sig i ena bilen fyra personer, varav två flickor under fem år. En kvinna i 25-årsåldern ska ha funnits i den andra bilen.

Samtliga passagerare fick föras till sjukhus, men varken polis eller sjukhuset har uppgifter som tyder på att någon av de inblandade ska ha ådragit sig allvarliga skador.

– Som jag förstår det har det inte varit särskilt hög fart, men det var en frontalkollision. Eftersom det var två barn var man nog extra noga, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Båda bilarna bärgades från platsen och vägen stängdes av för trafik under räddningsarbetet.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.