Fyra döda i Bombay efter kraftigt monsunregn

Indien • Publicerad 5 september 2019
Monsunregnet i Bombay skapade kaos i staden med översvämningar, stillastående trafik och minst fyra dödsfall.
Monsunregnet i Bombay skapade kaos i staden med översvämningar, stillastående trafik och minst fyra dödsfall.Foto: Rajanish Kakade/AP/TT

Minst fyra personer, bland dem en sexårig pojke, har dött i Bombay när det årliga monsunregnet som på onsdagen öste ner i flera timmar och orsakade omfattande översvämningar i den indiska staden.

Enligt den lokala polisen hade pojken ramlat ner i ett avlopp på onsdagen. Men trots att föräldrarna letat hela natten hittades kroppen först dagen efter.

Även stadens trafik, tåg och flyg lamslogs samtidigt som människor uppmanades hålla sig inne.

– Det var en mardröm. Hela staden stod stilla, sade Kevin Gogri, en av Bombays runt 20 miljoner invånare, till nyhetsbyrån AFP.

Årets monsunregn har slagit ner kraftigt i Bombay de senaste två månaderna och på torsdagen stängdes stadens skolor som en säkerhetsåtgärd.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.