Annons

Granqvist mår bättre efter spruta

Humöret är bättre, likaså formen.
Anledningen: En spruta.
Fotboll • Publicerad 7 oktober 2019
Andreas Granqvist är nöjd med sin form och att han inte längre har ont i ljumsken.
Andreas Granqvist är nöjd med sin form och att han inte längre har ont i ljumsken.Foto: Janerik Henriksson/TT

Säsongen i allsvenska Helsingborg och landskamperna har till och från kantats av ömma ljumskar.

Men nu säger Andreas Granqvist att smärtan har försvunnit – och att det är tack vare en spruta han tog för drygt två veckor sedan.

Annons

– Sprutan har gett väldigt bra effekt, säger han.

– De senaste två matcherna har varit i princip smärtfritt, och det är skönt att känna igen mig på plan.

Vad var det för spruta?

– Det får du ta med läkarna men det gav bra effekt i alla fall. Det var väl någon bedövning eller antiinflammatoriskt medel, säger han.

För landslaget – som med fyra matcher kvar att spela är tvåa i tabellen, en poäng före närmast jagande Rumänien – väntar närmast ett bortamöte med Malta på lördag och tre dagar senare tar landslaget sig an gruppettan Spanien hemma på Friends arena.

– Malta har varit ganska starka på hemmaplan och släppte inte in något spelmål under den senaste samlingen, mot Norge och Rumänien. Gör vi det vi gjorde mot Färöarna, går in i matchen med rätt inställning och rätt attityd, då ska vinna den matchen, säger Andreas Granqvist.

Anders Wallin/TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons