Annons

Haak imponerade i turkiskt derby

Volleyboll • Publicerad 25 oktober 2019
Isabelle Haak har stått för 84 poäng på fyra matcher i den turkiska ligan. Arkivbild.
Isabelle Haak har stått för 84 poäng på fyra matcher i den turkiska ligan. Arkivbild.Foto: Europeiska Volleybollförbundet

Isabelle Haak stod för 17 poäng när hennes turkiska klubblag Vakifbank vann Istanbulderbyt mot Atlasglobal Yesilyurt med 3–1 i set, rapporterar SVT.

Setsiffrorna skrevs 25–19, 23–25, 25–18 innan det fjärde setet slutade 25–22, vilket säkrade segern till Vakifbank.

Annons

Haak har med fredagens 17 poäng, flest på plan tillsammans med klubbkamraten Gabi Guimarães, noterats för 84 poäng på fyra matcher. Samtidigt menar 20-åringen att hon inte var helt nöjd med sin insats.

– Även fast statistiken ser bra ut är jag inte så nöjd. Vi borde spelat bättre, men en vinst är alltid en vinst. Man har dåliga matcher ibland, säger hon till SVT.

Den regerande mästarklubben Vakifbank, som har vunnit ligatiteln två år i rad, har inlett årets säsong med fyra raka segrar.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons