Annons

HBO:s "The undoing" skjuts upp till hösten

Tv • Publicerad 26 mars 2020
Nicole Kidman spelar en av huvudrollerna i kommande miniserien "The undoing", vars premiär har skjutits upp till hösten. Arkivbild.
Nicole Kidman spelar en av huvudrollerna i kommande miniserien "The undoing", vars premiär har skjutits upp till hösten. Arkivbild.Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

Premiären av HBO:s kommande miniserie "The undoing", med Nicole Kidman och Hugh Grant i huvudrollerna, senareläggs. I stället för i maj kommer tittarna att kunna ta del av dramats sex delar någon gång i höst, skriver The Wrap.

Anledningen är de pågående oroligheterna orsakade av coronaviruset, säger tv-bolaget i ett uttalande.

Annons

"The undoing" bygger på Jean Hanff Korelitz roman "You should have known" och handlar om ett par, spelade av Kidman och Grant, vars tillvaro vänds upp och ned på grund av katastrofala händelser.

Susanne Bier ("Hämnden", "Bird box"), står för regin. Donald Sutherland, Sofie Gråbøl och Edgar Ramirez med flera gör huvudrollsinnehavarna sällskap i rollistan.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons