GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Krympte sonens kläder – mamma misshandlades

Brott • Publicerad 1 augusti 2021
En 20-årig man döms till fängelse efter att ha misshandlat sin mor. Arkivbild.
En 20-årig man döms till fängelse efter att ha misshandlat sin mor. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT

En 20-årig man från Eslöv har dömts till en månads fängelse efter att ha misshandlat sin mamma. Orsaken var att hon krympt hans kläder i tvätten, skriver Kvällsposten.

Sonen kom hem med en dyr tröja och ett par shorts som mamman lade i tvätten och sedan torktumlade. Men när sonen tog på sig de deformerade kläderna blev han rasande. Han sprang in i köket där mamman satt och misshandlade henne med slag mot ansikte, ben och armar och började sedan slå sönder saker i lägenheten.

Polisen kallades till hemmet och i rapporten konstaterade de både förödelsen i bostaden och att modern hade "synbara skador".

I förhör har sonen förklarat att han egentligen inte ville slå sin mamma.

– Det var bara en tröja och ett par shorts, men i stunden blev jag arg och sen sa jag förlåt, sade han enligt tidningen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.