Nyheter

Man dödad på krog – tre personer jagas

Brott (TT) Artikeln publicerades

En man i 60-årsåldern har dödats på en restaurang i centrala Gislaved. Mannen var gäst på restaurangen.

– Det var tre maskerade personer som kom in. Då blev det tumult och en man skadades så svårt att han avled, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Hon säger att mannen dödades med ett tillhygge, men vill inte uppge vad för slags tillhygge det var.

En av polisens teorier är att det är ett rån som har urartat.

– Det ska ha varit en rånsituation, säger Monica Bergström.

Larmet om det inträffade kom vid 18.30-tiden på lördagen.

Polisen arbetar med att förhöra vittnen. Det finns även uppgifter om att det kan finnas vittnen som har lämnat restaurangen utan att tala med polisen.

– Vi behöver få kontakt med alla som har varit där för att få en så bra bild av vad som har hänt, säger Monica Bergström.

Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Polisen undersöker även om det kan finnas övervakningskameror i området som kan ha filmat de tre maskerade personerna.

Det inträffade rubriceras som mord alternativt dråp. Ingen misstänkt är gripen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.