Man höggs till döds på karusell i Tyskland

Tyskland • Publicerad söndag 12:26
En man höggs ihjäl av en annan främmande man på en karneval i tyska Münster. Den här bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild.
En man höggs ihjäl av en annan främmande man på en karneval i tyska Münster. Den här bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild.Foto: Yelena Afonina/AP/TT

En 31-årig man har blivit ihjälhuggen i en karusell på en stor stadsfestival i Münster i västra Tyskland.

Enligt polisen hamnade mannen i bråk med en annan man medan de båda åkte karusell på lördagskvällen. Den andre mannen drog kniv och högg 31-åringen, som avled på platsen.

De två männen kände inte varandra sedan tidigare, enligt polisen. Ingen har gripits och polisen söker efter knivmannen och en annan man som denne hade sällskap med.

Stadsfestivalen heter Send och är en stor tillställning som hålls i Münster – en stad med omkring 300 000 invånare – tre gånger om året. Den skulle avslutas på söndagen, men avslutades i förtid med anledning av knivmordet.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.