Annons
Nyheter

Man rånades på sin lyxbil under vapenhot

Polisen jagar tre gärningsmän som angripit och hotat en man och därefter kört i väg med hans Porsche i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 2 februari 2020
En man rånades på sin Porsche i Trelleborg på lördagskvällen. Arkivbild.
En man rånades på sin Porsche i Trelleborg på lördagskvällen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Rånet skedde vid 21.40 på lördagskvällen och flera polispatruller larmades till Västra ringvägen där en man larmat om att han blivit rånad av tre män med vapenliknande föremål.

– De ska ha misshandlat honom och dragit honom ur hans bil. Sen körde de tre männen iväg med bilen, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisens ledningscentral till Trelleborgs Allehanda.

Annons

Den stulna bilen, en grå Porsche Panamera från 2010, hittades senare övergiven längs med E6 i höjd med Tygelsjö utanför Malmö ett par timmar senare.

– Bilen var inte krockad, utan stod övergiven utmed vägrenen på motorvägen. De har väl helt enkelt övergivit den. Vi hade rätt mycket patruller i området så de kan ha blivit skrämda och lämnat bilen, säger Magnus Lefevre vid polisen region Syd till TT.

I nuläget är ingen gripen misstänkt för rånet. Polisen har letat i området med hundpatrull utan att hitta någonting. Polisen har ännu ingen teori om vilka förövarna är.

TT
Trelleborgs Allehanda
Catharina SigalaSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons